До уваги орендарів ТРЦ «Ocean Plaza»!

 

ocean301

Виконання робіт з коригування проектної документації, а також монтажних та пусконалагоджувальних робіт по системам протипожежного захисту (системи пожежної сигналізації, системи керування евакуюванням (в частині системи оповіщення про пожежу), автоматичної системи пожежогасіння (водяного спринклерного) та внутрішнього протипожежного водопроводу) здійснюється на підставі окремих договорів, з проектами яких Ви можете ознайомитися за наступними посиланнями:

 

1. Роботи з коригування проектної документації.

Роботи по лотам, площа яких не перевищує 1000 кв. м, виконуються ТОВ «НТЦ ГРУП» (не платник ПДВ) за ціною (без ПДВ) 1,5 євро за 1 кв. м, що розраховується із використанням курсу гривні до євро, встановленого Національним банком України на день укладення договору. 

Роботи по лотам, площа яких становить 1000 кв. м та більше, виконуються ТОВ «НТЦ «ОХОРОННІ СИСТЕМИ» за ціною, визначеною на підставі кошторисної документації, складеної згідно з ДСТУ Б.Д.11-7-2013.

З метою укладення договору на виконання робіт з коригування проектної документації по системам протипожежного захисту просимо Вас:

  1. заповнити Заявку на укладення договору шляхом внесення даних у відповідні її рядки;
  2. надіслати на електронну поштову скриньку ocean_rent@stc.kiev.ua:
    • заповнену Заявку на укладення договору в форматі Microsoft Excel (*.xls);
    • відскановані копії Виписки з ЄДР, а також Свідоцтва платника ПДВ або витягу з відповідного Реєстру (для платників ПДВ);
    • відскановану копію довіреності (у разі коли договір буде підписуватися не керівником);
    • архітектурні плани і розрізи приміщення в форматі *.dwg із зазначеними вісями (літерними та цифровими), поверхом (відміткою), з правильною орієнтацією лоту щодо осей (цифрові осі йдуть по зростаючій зліва направо). На архітектурних планах мають бути вказані висоти перегородок, типи і висоти стель із зазначенням перепадів, розстановка світильників та іншого обладнання, що встановлюється на стелі.

      Креслення повинні пройти узгодження з Орендодавцем. Підтвердженням узгодження є надання твердої копії або сканкопії дизайн-проекту з візою відповідальної особи на архітектурних кресленнях (не на титульному аркуші). Без узгодження роботи розпочинатися не будуть.

      Креслення, виконані на іноземних мовах, розглядатися не будуть.

 

Після обробки Заявки (1-2 робочих дні) Вам у відповідь (на електронну адресу, з якої надійшла Заявка) буде надіслано проект договору або (якщо Заявка не містить всю необхідну інформацію та/або відсутні копії документів, зазначені у попередньому абзаці) - лист з проханням уточнити інформацію. Після чого Ви можете підписати договір в запропонованій редакції або відкоригувати окремі положення договору та відправити його на погодження на електронну адресу, з якої Вам було надіслано проект договору.

Звертаємо Вашу увагу, що виконання робіт з коригування проектної документації починається з моменту отримання Виконавцем (в сукупності):

  • підписаних Замовником (та скріплених печаткою, за наявності) примірників договору та додатків до нього;
  • авансового платежу;
  • вихідних технічних даних, необхідних для виконання проектних робіт, що передаються Замовником за Актом приймання-передачі вихідних даних.

 

Відповідно до ст. ст. 237, 244 Цивільного кодексу України вся документація, пов’язана з виконанням укладених договорів, буде передаватися Виконавцем робіт безпосередньо Замовнику таких робіт, керівникам або уповноваженим представникам (за умови наявності у таких представників належним чином оформленої довіреності або її завіреної копії).

Місцезнаходженням ТОВ «НТЦ ГРУП» та ТОВ «НТЦ «ОХОРОННІ СИСТЕМИ» є адміністративно-офісна будівля ПРАТ «НВП «САТУРН», розташована за адресою: 03148, м. Київ, пр-т Леся Курбаса, 2Д.

 

2. Роботи з монтажу та пусконалагодження.

Монтажні та пусконалагоджувальні роботи по системам протипожежного захисту здійснюються ТОВ «НТЦ «ОХОРОННІ СИСТЕМИ» після завершення робіт з коригування проектної документації по системам протипожежного захисту.

У випадку внесення Орендарем змін до системи вентиляції із встановленням додаткових вогнезатримуючих клапанів (ВЗК), а також у разі встановлення системи пожежогасіння кухонного обладнання, системи контролю доступу, окремої електрощитової, серверної, компресорної, додаткові роботи з розробки проектної документації, монтажні та пусконалагоджувальні роботи по диспетчеризації зазначених систем будуть здійснюватися на підставі окремо укладених додаткових угод до договорів на інших, узгоджених сторонами умовах.

Після складання кошторисної документації Вам буде надіслано проект відповідного договору з додатком (договірною ціною), після чого Ви можете підписати договір в запропонованій редакції або відкоригувати окремі положення договору та відправити його на погодження на електронну адресу, з якої Вам було надіслано проект договору.

Звертаємо Вашу увагу, що виконання робіт з монтажу та пусконалагодження починається з моменту отримання Виконавцем (в сукупності):

  • підписаних Замовником (та скріплених печаткою, за наявності) примірників договору та додатків до нього;
  • авансового платежу.

 

Варто додати:

Використовуючи досвід, отриманий при роботі з Орендарями ТРЦ «Оcean Plaza», ми склали перелік відповідей на часто виникаючі запитання (F.A.Q.). Щоб заощадити Ваш та наш час, просимо уважно прочитати цей розділ.

Додаткову інформацію щодо укладення договорів Ви можете отримати за телефоном: 097 329 5457.